Voordelen

Uw huis slimmer en sneller verkopen?

Uw3Dhuis kan het verkoopproces door middel van een 3D maquette zeer goed ondersteunen. Of u nu makelaar bent of zelf uw huis te koop aanbiedt: de mogelijkheden zijn groot. De voordelen samengevat:

• Geen tijd verliezen met tijdrovende bezichtigingen. U hebt altijd ‘open huis’.

• Potentiële kopers kunnen zelf de ruimte op ieder gewenst moment tot in detail bekijken en afmetingen aflezen.

• Potentiële kopers kunnen ook om het huis heen lopen, dus de woning van buiten bezichtigen.

• Naast de bestaande weergave, kunt u ook kiezen voor een variant die het resultaat van een verbouwing visualiseert. Zodat u de koper de mogelijkheden laat zien zonder dat u de verbouwing feitelijk uitvoert: digitaal schilderwerk, een andere overkapping, een andere kamerindeling, een nieuwe keuken, een extra dakkapel.

uw3Dhuis is gemaakt door ervaren architecten. Als uw koper enthousiast is over de gevisualiseerde verbouwing, kunt u hem meteen een oplossing bieden om dit vakkundig te laten uitvoeren.

Goed voorbereid verbouwen?

Wilt u uw huis verbouwen maar twijfelt u of het wordt zoals u dat wenst? Of hebt u een woning op het oog, maar weet u niet zeker of die woning is aan te passen aan uw specifieke wensen? Bereid u net iets beter voor en ga een samenwerking met uw3Dhuis aan. De voordelen samengevat:

• Als u een huis wilt opknappen of verbouwen, beoordeelt u met de uitgebreide versie van uw3Dhuis vooraf het resultaat. Voordat u feitelijk overgaat tot de uitvoering en hier veel geld aan uitgeeft.

• 2 kamers of toch 3, of toch nog een andere kamerindeling? U kunt met de uitgebreide versie van uw3Dhuis verschillende mogelijkheden bekijken. U betaalt alleen voor de gewenste aanpassingen in uw3Dhuis, maar u heeft nu geen verbouwingskosten.

• uw3Dhuis is met professioneel bouwkundige software gemaakt. U kunt ons eenvoudig professionele bouwtekeningen laten maken van uw verbouwing voor gemeentes en aannemers.

Neem contact met ons op!

Bel, E-mail of bezoek ons voor gratis voorbeeld maquette !